Змінений стан свідомості

Змінений стан свідомості

Всім цікаво, що хочуть нам сказати інопланетяни, але вони вже стільки всього сказали, що нам за все життя не вивчити і дещиці цього багатства. Цей твір також належить до позаземних творів, покликаних ввести людину в змінений стан свідомості. Воно побудоване на принципі красномовства. Красномовство - це істина, висловлена коротко. І в цьому творі всього 18 таких істин.

Зв "язок між Учителем і учнем

Зв "язок між Учителем і учнем

Зв «язок між Учителем і учнем був одним з таких зв» язків. Зв'язок між батьком і сином, братом і сестрою - це статичне явище. Вона залишається однаковою, не змінюється. Це ніби мертвий зв'язок.

Сім форм тантричної традиції

Сім форм тантричної традиції

Ачари - це також своєрідні «тіла» Сатья Санатана Дхарми, що знаходяться одне в іншому. Разом з тим це і певні стадії духовних шукань і росту - «стежки» і «долини», якими і через які рано чи пізно проходить, духовно еволюціонуючи, кожна душа перш, ніж вона реалізує повністю вищу Єдність.

Шість звільнених дій

Шість звільнених дій

Сьогодні я хочу навчити вас тому, що ви можете застосовувати безпосередньо в житті: Шести Визволеним Діям. Для тих, хто їх знає, Буддизм - щось практичне. Немає таких питань, щодо яких не існувало б теоретично точних пояснень у Буддизмі, але одне лише знання теорії Просвітленим не зробить. Просвітлення досягається шляхом накопичення досвіду і зміни себе.

Ісус помер природною смертю

Ісус помер природною смертю

Вірувати в те, що Ісус помер такою смертю, на їхню думку означає завдавати образи Ісусу, вчиняти злочин проти Святого Корану і ухилятися від вчення Святого Пророка. Отже, це правда, що ми віримо в природну смерть Ісуса. Але неправда те, що подібна віра є образа Ісуса, злочин проти Священного Корану або ухилення від вчень Святого Пророка. Бо чим глибше людина розмірковує над цим предметом, тим більше вона переконується в тому, що злочини, в яких нас звинувачують, зовсім і не є злочинами, якщо вірувати в смерть Ісуса. Злочини можуть відбутися швидше з того вірування, що Ісус не помер, але живе на небі.

Тантричний екстаз єднання

Тантричний екстаз єднання

Причина того, що вам так непросто живеться, не є особистою. Ваше захворювання - хвороба суспільна.

Сутра незліченних смислів

Сутра незліченних смислів

Там були великі обертальні колесо царі, малі обертаючі колесо царі, царі золотого колеса, царі срібного колеса і царі інших коліс; потім, були царі, принци, міністри і прості люди, чоловіки і жінки, а також володарі великих багатств - кожен в оточенні сотень тисяч міріадів послідовників. Вони підійшли до Будди, шанобливо схилилися біля його ніг, обійшли навколо нього сто тисяч разів, воскурили благовонія і розсипали перед ним квіти. Після всіляких поклонінь вони відступили і сіли по один бік.

4 благородні істини буддизму

4 благородні істини буддизму

1. ПЕРША БЛАГОРОДНА ПРАВДА: ДУККХА

Досягнення Стану Бодхісаттви

Досягнення Стану Бодхісаттви

Завдаючи шкоди дії можна порівняти зі стереотипами позбавлення благовоління, описаними вище.

Вплив звуків на людину

Вплив звуків на людину

Мені не раз доводилося «чути» подібну тишу, і завжди це закінчувалося недобре. Поки дитина шумить, мама може бути спокійна, але якщо вона раптом затих - треба бігти дивитися, так як це не до добра.

Мандукья-Каріка Шрі Гаудапади

Мандукья-Каріка Шрі Гаудапади

ЧАСТИНА 1. Агама!
1.1. Всепронізуючий вишва (тобто пильна свідомість) відчуває грубі, зовнішні відчуття; тайджасу (дрімаюча свідомість) відчуває тонкі, внутрішні відчуття; праджня (свідомість у глибокому сні без сновидінь) - це згусток усвідомленості. Той (суб'єкт, тобто Атман), хто пізнає всі ці три статки - один і той же.

Буддизм. Священні принципи

Буддизм. Священні принципи

Перший з Трьох Священних Принципів - Притулок і Бодхічітта, другий - споглядання, а третій - присвячення заслуг.

Подолання Власництва

Подолання Власництва

Гуманоїди, заселені на Землю, мали тільки магнітну природу, тому можна було б розглядати власництво як результат спотворення, викликаного радіоактивними частотами.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.